Wok, ris, nudlar
NTM001201I ""Wok, ris, nudlar"" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner.
Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök.
Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Utgiven: 2020-09-22
Format: Inbunden
Antal sidor: 160
99 kr
I ""Wok, ris, nudlar"" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner.
Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök.
Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Utgiven: 2020-09-22
Format: Inbunden
Antal sidor: 160